Apasa ENTER pentru a cauta sau ESC pentru a inchide

Cand imi ajunge comanda?

Depinde :)


Noi vom procesa toate comenzile si le vom preda curierilor (expediem prin DPD Curier), ei vor incepe sa le trimita de luni, 3 decembrie 2018. In momentul in care coletul tau va pleca spre tine, vei fi anuntat printr-un mail.


Ia in calcul si urmatorii factori care nu depind de noi:

  • TOATE firmele de curierat sunt suprasolicitate in aceasta perioada si au un volum neobisnuit de mare de comenzi pe care trebuie sa le livreze.
  • Conditiile meteo neprietenoase incetinesc deplasarea curierilor.

Din aceste motive, este posibil sa apara intarzieri, insa estimam ca toate comenzile sa fie livrate pana cel tarziu luni, 10 decembrie 2018.


Am plasat o comanda dar vreau sa mai adaug un produs. Ce fac?

Din pacate, nu putem modifica comenzile plasate. Va trebui sa mai dai o comanda separata.

Am plasat doua comenzi, puteti sa le uniti sau va trebui sa platesc doua taxe de transport?

Din pacate, nu putem modifica comenzile plasate. Va trebui sa platesti taxa de transport pentru fiecare comanda. Suma ce trebuie achitata pentru comanda iti este comunicata in check-out si se afla si in emailul de confirmare a comenzii.


Vreau sa anulez o comanda. Ce fac?

Da-ne un reply la emailul de inregistrare a comenzii si mentioneaza ca doresti anularea ei. Cu cat mai rapid, cu atat mai bine.


Prin ce firma de curierat a plecat comanda?

Expediem toate comenzile prin DPD Curier. In momentul cand pleaca spre tine, vei primi automat pe mail un link impreuna cu un numar de tracking (AWB), cu care poti urmari statusul comenzii si afla mai multe informatii.  Curierul te va contacta in prealabil, prin SMS, pentru a-ți comunica intervalul orar in care iti va livra comanda la adresa data de tine.


Sigur a plecat si comanda mea?


Stai fara grija, comanda pleaca fara probleme. Te rugam totusi sa-ti verifici emailul, intrucat acolo vei primi email de confirmare in momentul in care a fost inregistrata si procesata comanda - aceasta este calea de comunicare principala pe care o folosim.

Am comandat / primit marimea gresita. Ce fac?

Dupa ce ajunge la tine comanda, completeaza formularul de retur de pe site: https://www.porcporc.com/rma


Vreau sa inlocuiesc / returnez un produs. Ce fac?

Dupa ce ai primit comanda, completeaza formularul de retur de pe site: https://www.porcporc.com/rma


Se poate sa ridic comanda direct de la voi?

Din pacate, nu facem predari personale, nu poti ridica comanda nici de la sediul nostru, nici de la magazinul prietenilor de la The Urbanist.


Va gasesc produsele si in vreun magazin fizic?

Gasesti o selectie a produselor noastre la prietenii nostri de la magazinul The Urbanist, insa preturile de Black Friday de pe https://www.porcporc.com/ nu se regasesc in magazin iar stocurile difera de cele de pe site-ul nostru.


De ce nu mai pot selecta livrarea la magazinul The Urbanist?

Fiind un volum foarte mare de comenzi in aceasta perioada, am oprit temporar posibilitatea de a livra comenzile din Bucuresti la prietenii nostri de la The Urbanist.


Pot comanda un produs care nu mai este in stoc?

Din pacate, nu. Tot stocul pe care-l avem noi disponibil este actualizat, in timp real, pe site. Urmeaza sa facem restockuri odata cu colectia noua, in decembrie.


De ce nu mai gasesc un produs pe marimea mea?

Inseamna ca s-a epuizat stocul. Toate stocurile produselor sunt actualizate in timp real, pe site. Urmeaza sa facem restockuri odata cu colectia noua, in decembrie.


Pot comanda si in afara tarii?

Da, livram si in alte tari din Uniunea Europeana. Mai multe detalii poti gasi aici.


Tot nu m-am lamurit. Tre' sa vorbim.

Ne poti contacta pe email la adresa comenzi@porcporc.com, prin formularul de contact de pe site, prin mesaje private pe pagina noastra de Facebook sau Instagram, cum preferi tu, cu rugamintea sa ne scrii intr-un singur loc si nu in mai multe deodata. Raspundem la toate mesajele in maxim 24 de ore.