Porc-à-Porter

THE REAL BLACK FRIDAY – FAQs

Cand imi ajunge comanda?

Toate comenzile plasate de Black Friday vor ajunge la firma de curierat si vor fi livrate incepand de luni, 28 noiembrie 2016.

In momentul in care coletul va pleca spre tine, te vom anunta printr-un mail. Noi estimam ca pana pe 3 decembrie (sambata urmatoare) va ajunge.

Trebuie insa luati in calcul si urmatorii factori care nu depind de noi:

– Toate firmele de curierat sunt suprasolicitate in aceasta perioada si au un volum deosebit de ridicat de comenzi pe care trebuie sa le livreze.

– Zilele de 30 noiembrie (miercuri) si 1 decembrie (joi) sunt zile libere, in care firmele de curierat nu lucreaza.

Din aceste motive, este posibil sa apara intarzieri.

Am plasat o comanda dar vreau sa mai adaug un produs. Ce fac?

Din pacate, nu avem cum sa modificam comenzile deja plasate.

Am plasat doua comenzi, puteti sa le uniti sau va trebui sa platesc doua taxe de transport?

Din pacate, nu putem modifica comenzile plasate. Va trebui sa platesti taxa de transport pentru fiecare comanda. Suma ce trebuie achitata pentru comanda se afla in emailul de confirmare a comenzii.

Vreau sa anulez o comanda. Ce fac?

Da-ne un reply la emailul de inregistrare a comenzii si mentioneaza ca doresti anularea ei. Cu cat mai rapid, cu atat mai bine.

Prin ce firma de curierat a plecat comanda?

In tara expediem prin DPD Curier. Daca vrei sa urmaresti statusul comenzii, ai numarul de AWB in email, alaturi de un link unde poti afla mai multe informatii. Curierul te va contacta in prealabil, prin SMS, pentru a-ți comunica intervalul orar in care iti va livra comanda la adresa.

Comenzile din Bucuresti sunt livrate prin KYKLOS, firma de curierat pe bicicleta. Zona de livrare acoperita este delimitata de Soseaua de Centura Bucuresti. In momentul in care a fost pregatita comanda, vei primi un SMS cu orele in care va fi livrat.

Daca este nevoie, trimitem si prin DPD Curier (vei primi aceasta informatie in emailul de confirmare a finalizarii comenzii).

Sigur a plecat si comanda mea?

Stai fara grija, comanda pleaca fara probleme. Te rugam totusi sa-ti verifici emailul, intrucat acolo vei primi un email de confirmare (aceasta este calea de comunicare principala pe care o folosim).

Am comandat / primit marimea gresita. Ce fac?

Dupa ce ai primit comanda, te rugam sa completezi formularul de retur disponibil pe site: http://www.porcporc.com/formular-retur/

Vreau sa inlocuiesc / returnez un produs. Ce fac?

Dupa ce ai primit comanda, te rugam sa completezi formularul de retur disponibil pe site: http://www.porcporc.com/formular-retur/

Se poate sa ridic comanda direct de la voi?

Nu. Din pacate, nu facem predari personale.

Va gasesc produsele si in vreun magazin fizic?

Nu. Produsele PORC sunt distribuite exclusiv online, pe www.porcporc.com , nu sunt vandute in niciun alt magazin (fie el fizic sau online).

Pot comanda un produs care nu mai este in stoc?

Nu. Tot stocul pe care-l avem noi disponibil este actualizat, in timp real, pe site.

De ce nu mai gasesc un produs pe marimea mea?

Inseamna ca s-a epuizat stocul. Toate stocurile produselor sunt actualizate in timp real, pe site.

Pot comanda si in afara tarii?

Da, da-ne un email la comenzi@porcporc.com pentru a-ti comunica toate detaliile.

Tot nu m-am lamurit. Tre' sa vorbim.

Ne poti contacta pe email la adresa comenzi@porcporc.com. Sau prin formularul de contact de pe site. Sau prin mesaj privat pe Facebook. Sau pe WhatsApp, la numarul +40 732 935 923. Cum vrei tu.