Porc-à-Porter

Livrare & Retururi

Livrarea

Din cauza conditiilor impuse de catre firma de Curierat, Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la comenzi@porcporc.com. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Livrarea in Bucuresti – in aceeasi zi *Livrarile in aceeasi zi sunt sistate momentan.

Incepand cu 2016, livrarea in Bucuresti se face cu ajutorul unei firme de curierat pe bicicleta. Zona de livrare acoperita este delimitata de Soseaua de Centura Bucuresti.
Pretul transportului este fix: 15 lei.
Curierii nu detin POS-uri mobile. Daca optati pentru plata ramburs, aceasta se poate face exclusiv cash, in momentul livrarii (ramburs), la curier.
In momentul in care a fost pregatit coletul cu comanda dvs., veti primi un SMS cu orele in care va fi livrat.
Va rugam tineti cont si de faptul ca livrarile pot fi afectate de conditiile meteo (ploaie, ninsoare).
*In cazul comenzilor plasate pana in ora 14:00, coletul va fi pregatit, expediat si livrat in aceeasi zi lucratoare (zi lucratoare = luni – vineri). In cazul in care comanda este plasata dupa 14:00, coletul se va livra in urmatoarea zi lucratoare, dupa 10:00.

Livrarea in restul tarii, prin curier rapid (DPD) – timp aproximativ: 1-2 zile lucratoare

Costul de livrare prin curier rapid este de 15 lei, tarif valabil pentru intreaga tara.

Curierul se angajeaza sa contacteze Cumparatorul in prealabil, prin telefon (SMS), pentru a-i comunica intervalul orar in care se va incerca livrarea comenzii la adresa.

In cazul in care Cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat Vanzatorului iar comanda va fi anulata. In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat de catre Curier, comanda va fi tinuta la depozitul zonal al curierului timp de 5 zile lucratoare, inainte de a reveni la Vanzator.

Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii Vanzatorului (transfer bancar, O.P. etc).

Livrarea internationala, prin curier rapid (DPD)

In cazul livrarilor internationale, este aplicat un tarif unic de livrare, de 60 de lei. Comenzile pot fi platite doar prin cardul bancar.

Coletele sunt livrate prin DPD (Dynamic Parcel Distribution). In momentul in care comanda a plecat din depozitul SC PORC A PORTER SRL, veti primi prin mail un tracking number (numar AWB) cu care puteti urmari statusul coletului.

Tarile in care livram sunt: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit (UK), Republica Ceha, Slovia, Slovenia, Spania, Suedia.

Pentru livrarea in alte tari decat cele de mai sus, te rugam sa ne dai un mail pe adresa comenzi@porcporc.com .

Retururi
Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a produsului prin completarea formularului de retur. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.

In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

Daca Cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, Vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat in formularului de retur numai dupa primirea produsului / produselor de la Cumparator, in termen de 14 zile calendaristice.

Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat etc.).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.