Porc-à-Porter

Politica de confidentialitate

S.C. PORC A PORTER S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 36646.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata, precum si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PORC A PORTER S.R.L., cu sediul social in Bd. Unirii, nr. 19, sect. 5, Bucuresti, jud. Bucuresti, cod unic de inregistrare 33825764, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/13569/2014, are obligatia de a administra datele personale despre dumneavoastra in conditii de siguranta si utilizate numai in scopurile declarate mai jos.

1. Modalitățile de colectare a datelor cu caracter personal

– direct de la dumneavoastra, prin completarea formularului de creare a unui cont de client si plasarea unei comenzi pe Site;

– automat, in momentul accesarii Site-ului, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

2. Tipuri de date colectate

2.1. Prin accesarea de catre dumneavoastra a Site-ului www.porcporc.com, dar si prin intermediul completarii formularului de creare a unui cont si plasarea unei comenzi, Vanzatorul va colecta urmatoarele date: numele complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon la care va putem contacta, adresa de e-mail, istoricul produselor cautate si comandate. De asemenea, Vanzatorul poate stoca urmatoarele detalii privind vizitarea Site-ului, insa fara a se limita la: date de trafic sau alte date de comunicatii.

2.2. Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe Site, va dati consimtamantul in mod expres ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a Vanzatorului si sa fie prelucrate sau folosite pe viitor numai in scopurile declarate mai jos.
2.3. Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de catre personalul autorizat al Vanzatorului. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea doar propriile date personale pe care le-a introdus. Datele pe care ni le furnizati vor ramane confidentiale, nu vor fi afisate public si nu vor fi dezvaluite altor utilizatori.

2.4. Aveti posibilitatea de a modifica informatiile cu caracter personal furnizate, prin logarea in contul creat pe site si accesarea sectiunii „Contul Meu”. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt eronate sau nu mai sunt valabile, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

3. Scopurile colectarii datelor cu caracter personal

3.1. Scopurile colectarii datelor dumneavoastra de catre Vanzator, fara alte obligatii, sunt urmatoarele:
– procesarea comenzilor pe care le realizati, confirmarea acestora, informarea privind evolutia si livrarea
– realizarea unor profile de marketing
– comunicarea unor oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– participarea la eventualele concursuri organizate de Vanzator
– comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– completarea chestionarelor, sondajelor sau inscrierea la newsletters puse la dispozitie de Vanzator
– statistici necesare pentru imbunatatirea calitatii si continutului site-ului si a serviciilor puse la dispozitie de Vanzator
– statistici necesare pentru asigurarea sigurantei site-ului si serviciilor puse la dispozitie de Vanzator
– personalizarea si imbunatatirea experientei pe Site

3.2. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cu caracter personal are urmatoarele efecte:
– imposibilitatea de a plasa comenzi pe Site
– nu veti putea primi oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– nu veti putea participa la eventualele concursuri organizate de Vanzator
– nu vi se vor comunica mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– nu veti putea completa chestionarele, sondajele sau sa va inscrieti la newsletters puse la dispozitie de Vanzator

4. Comunicarea prin e-mail

4.1. E-mail-urile vor fi folosite pentru a comunica statusul comenzilor (confirmarea si evolutia acestora, timpul de livrare).

4.2. Prin introducerea e-mail-ului in campul „Aboneaza-te la newsletterul nostru” prezent in zona inferioara a Site-ului, va dati acordul sa primiti newsletters pe e-mail care vor contine oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului.

4.3. E-mail-urile primite ca urmare a consimtamantului dumneavoastra vor contine si un link prin care va veti putea dezabona in orice moment de la acest serviciu.

4.4. Vanzatorul nu promoveaza spamul si nu va furniza unor terti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pe Site.

5. Date colectate automat (Cookies si IP)

5.1. Putem colecta automat in scopuri administrative sau statistice informatii despre computerul dumneavoastra sau dispozitivul prin intermediul caruia accesati Site-ul, inclusiv, insa fara a ne limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul si versiunea browserului folosit, volumul si statusul transmiterii de date, data si ora locala, produsele cautate si vizualizate.

5.2. În aceleasi scopuri, putem obtine informatii despre dumneavoastra prin cookies – fisiere unice prin care puteti fi identificati, stocate automat de catre site-uri in hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin intermediul caruia navigati pe internet. Acestea permit site-urilor sa recunoasca vizitatorii care revin si sa furnizeze istoricul vizitelor anterioare, pentru a personaliza si imbunatati serviciile furnizate. Din setarile browserului dumneavoastra puteti dezactiva acceptarea de cookies sau le puteti sterge pe cele deja stocate. Deoarece cookies sunt esentiale in efectuarea comenzilor pe Site, va recomandam sa nu le dezactvitati. Pentru mai multe detalii privind cookies, va rugam sa accesati pagina http://www.aboutcookies.org/

5.3. Vanzatorul va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe perioada existentei contului pe Site. În urma stergerii contului dumneavoastra, aceste date vor fi anonimizate automat si folosite doar in scopul unor statistici interne.

5.4. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a identifica utilizatorii, cu exceptia cazurilor in care avem o obligatie legala.

5.5. Conform Legii nr. 677/2001 – capitolul V, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra, ca datele personale sa faca obiectul unei prelucrari si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie sa inaintati o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, la sediul Vanzatorului, sau sa ne contactati prin e-mail la adresa contact@porcporc.com – cu conditia sa ne scrieti de pe adresa de e-mail folosita la crearea contului.

6. Angajamentul nostru fata de siguranta si protectia datelor cu caracter personal

6.1. Site-ul foloseste masuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a Vanzatorului.

6.2. Este important ca utilizatorul sa ia toate masurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului sau personal. Recomandam alegerea unei parole puternice, care sa fie tinuta privata. De asemenea, trebuie dat intotdeauna log-out dupa incheierea unei sesiuni online de pe un calculator public / shareuit.

6.3. Daca luam la cunostinta orice abuz legat de datele furnizate de catre dumneavoastra, este posibil sa incercam sa va informam, pentru a putea lua masurile potrivite de siguranta. De asemenea, in cazul unui abuz asupra sistemului de siguranta, vom pune un avertisment pe Site.