Porc-à-Porter

SUMMER SALES 2018

Cand imi ajunge comanda?

Comenzile plasate vor ajunge la firma de curierat si vor fi livrate incepand de marti, 21 august 2018.

In momentul in care coletul va pleca spre tine, te vom anunta printr-un mail. Noi estimam ca pana cel tarziu luni, 27 august, va ajunge.

Am plasat o comanda dar vreau sa mai adaug un produs. Ce fac?

Din pacate, nu avem cum sa modificam comenzile deja plasate. Te rugam sa plasezi a doua comanda numai cu produsul extra pe care il doresti.

Am plasat doua comenzi, puteti sa le uniti sau va trebui sa platesc doua taxe de transport?

Din pacate, nu putem modifica comenzile plasate. Va trebui sa platesti taxa de transport pentru fiecare comanda in parte. Suma ce trebuie achitata pentru comanda se afla in emailul de confirmare a comenzii.

Vreau sa anulez o comanda. Ce fac?

Da-ne un reply la emailul de inregistrare a comenzii si mentioneaza ca doresti anularea ei. Cu cat mai rapid, cu atat mai bine.

Prin ce firma de curierat a plecat comanda?

In tara expediem prin DPD Curier. Daca vrei sa urmaresti statusul comenzii, ai numarul de AWB in email, alaturi de un link unde poti afla mai multe informatii. Curierul te va contacta in prealabil, prin SMS, pentru a-ti comunica intervalul orar in care iti va livra comanda la adresa.

Sigur a plecat si comanda mea?

Stai fara grija, comanda pleaca fara probleme. Te rugam totusi sa-ti verifici emailul, intrucat acolo vei primi un email de confirmare (aceasta este calea de comunicare principala pe care o folosim).

Am comandat / primit marimea gresita. Ce fac?

Dupa ce ai primit comanda, te rugam sa completezi formularul de retur disponibil pe site: http://www.porcporc.com/formular-retur/

Vreau sa inlocuiesc / returnez un produs. Ce fac?

Dupa ce ai primit comanda, te rugam sa completezi formularul de retur disponibil pe site: http://www.porcporc.com/formular-retur/

Se poate sa ridic comanda direct de la voi?

Nu. Din pacate, nu facem predari personale.

Va gasesc produsele si in vreun magazin fizic?

Gasesti o selectie de produse la magazinul THE URBANIST insa acestea nu fac obiectul campaniei de reduceri, preturile fiind independente de noi. Mai multe detalii despre magazin gasesti aici.

Pot comanda un produs care nu mai este in stoc?

Nu. Tot stocul pe care-l avem noi disponibil este actualizat, in timp real, pe site.

De ce nu mai gasesc un produs pe marimea mea?

Inseamna ca s-a epuizat stocul. Toate stocurile produselor sunt actualizate in timp real, pe site.

Pot comanda si in afara tarii?

Da, livram in: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia, costul transportului fiind 60LEI. Comanda se achita la check-out prin plata cu cardul. Platile sunt procesate de catre Netopia – MobilPay iar noi nu procesam / nu stocam / nu avem acces la datele cardurilor. 

Pentru livrare in alte tari, te rugam sa ne dai un mail catre comenzi@porcporc.com.

Tot nu m-am lamurit. Tre' sa vorbim.

Ne poti contacta pe email la adresa comenzi@porcporc.com. Sau prin formularul de contact de pe site. Sau prin mesaj privat pe Facebook. Sau pe WhatsApp, la numarul +40 732 935 923. Cum vrei tu.