Apasa ENTER pentru a cauta sau ESC pentru a inchide

Cum te protejam in perioada asta. Stay safe. Stay indoors. Wash your hands.

UPDATE [26 IUNIE 2020]: Poti vedea aici ce alte masuri am luat in aceasta perioada.


LIVRARE

1. Conditii de livrare / primire a coletului:

Daca nu ai introdus corect si complet informatiile pentru livrare si contact in momentul cand ai plasat comanda (numarul de telefon, numarul strazii, etajul, apartamentul, interfonul, codul postal etc), sunt sanse sa nu ajunga la tine si sa se intoarca la noi in depozit. Iti recomandam sa verifici de mai multe ori inainte sa plasezi o comanda (sau sa-ti faci cont la noi).

Cand curierul ajunge la tine cu produsele, poti sa deschizi coletul cu o singura conditie: sa semnezi ca l-ai primit si sa-l platesti inainte.

Daca ajunge curierul cu un colet cu care pare ca s-a jucat fotbal si e vizibil deteriorat, iti recomandam sa-l refuzi si sa ne contactezi imediat (da-ne un mail la comenzi@porcporc.com si-o rezolvam rapid).


2. Cum livram in Romania, prin DPD - timp aproximativ: 1-2 zile lucratoare:

 • Daca dai comanda intr-o zi lucratoare, adica de luni pana vineri, pana la ora 15:00, noi o procesam si dam stafeta curierului, cu produsele tale, in aceeasi zi. Toate comenzile date dupa 15:00 sunt predate curierului a doua zi lucratoare.
 • In orice colt al tarii te afli, livrarea te costa 15 lei. Daca ai adunat destui bani in pusculita si faci o comanda mai mare de 299 lei, facem noi cinste cu transportul.
 • In momentul cand comanda isi ia zborul din depozitul nostru, primesti automat prin mail (pe adresa pe care ai plasat comanda) un tracking link unde poti urmari livrarea, sa poti fii cu ochii pe colet pana ajunge la usa ta.
 • In dimineata livrarii, vei primi un SMS cu intervalul orar in care se va livra coletul, numarul de telefon al curierului si un link unde poti vedea detalii sau poti modifica informatiile.
 • Daca nu te gaseste la acea adresa si in intervalul de timp mentionat, primesti un alt SMS cu un numar de telefon la care poti suna pentru a stabili o noua livrare. Daca nici a treia oara nu este cu noroc, coletul se intoarce la noi.
 • Daca totusi doresti coletul respectiv, poti sa repeti comanda, doar ca vei plati in avans atat costurile transportului anterior (tur-retur) cat si costurile noii livrari.

  Please note ca in spatele acestui site exista oameni care proceseaza, ambaleaza si livreaza comenzile, indiferent daca tu alegi sa le ridici sau nu. Daca te obisnuiesti sa anulezi comenzi deja in procesare sau expediate, exista sanse sa nu iti mai expediem pe viitor.


3. Cum livram la magazinul The Urbanist (harta) - same-day - DOAR IN BUCURESTI:

 • Daca dai comanda cu ridicare de la The Urbanist (Bucuresti, centrul vechi, Hanul lui Manuc) intr-o zi lucratoare, adica de luni pana vineri, pana la ora 15:00, o poti ridica de la ei in aceeasi zi, dupa 17:00. Iti recomandam insa sa astepti mail-ul de confirmare de la noi (cel in care iti spunem ca a ajuns comanda) si de abia apoi poti face o excursie pana la ei sa iei coletul. Comenzile date dupa ora 15:00 ajung in magazin in urmatoarea zi lucratoare.
 • Comenzile same-day la The Urbanist pot fi platite doar integral, in avans, cu cardul, in momentul cand sunt plasate.
 • Banii de livrare poti sa-i pui la pusculita pentru urmatoarele comenzi - transportul pentru acestea este gratuit.
 • Parola pentru ridicarea produselor: codul format din 6 cifre, numele din comanda + un buletin. Datele din buletin nu trebuie sa coincida cu cele din comanda, o poate ridica si altcineva pentru tine.

4. Cum livram in alte tari, prin DPD - timp aproximativ: 5-7 zile lucratoare

 • PORCul zboara in toate tarile din UE, prin firma de curierat DPD International: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie (UK), Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia.
 • Daca vrei sa zboare intr-o tara care nu e mentionata mai sus, da-ne un mail pe adresa comenzi@porcporc.com.
 • Costul de livrare pentru comenzile internationale, intr-o tara din lista de mai sus, este de 70 de lei (cost fix) si sunt livrate prin DPD International.
 • Pot fi platite doar in avans, integral, cu cardul, in momentul plasarii comenzii - selectezi la checkout.
 • Atunci cand comanda isi ia zborul din depozitul nostru, primesti automat pe email (pe adresa pe care ai folosit-o cand ai plasat comanda) un tracking link, ca sa urmaresti statusul livrarii.


RETUR / SCHIMB

 • Poti schimba sau poti renunta la orice produs pe care l-ai cumparat, in 14 zile calendaristice (numaratoarea incepe din ziua cand ti-au fost livrate), fara sa ne dai vreun motiv - desi ne-ar ajuta sa stim ce s-a intamplat.
 • Ca sa faci returul sau sa ne soliciti un produs la schimb, trebuie doar sa completezi formularul de Retur / Schimb de aici: porcporc.com/rma si te vom contacta in aproximativ 3 zile lucratoare cu mai multe detalii. Ne ocupam noi de curier, nu este nevoie sa-l chemi tu pentru a ridica produsul / produsele.
 • Fac exceptie de la regula produsele pe care nu le mai putem lua inapoi din motive de igiena: n-avem ce sa mai facem cu bermudele de baie, halatul, prosopul, sosetel, boxerii sau mastile dupa ce le-ai probat deja.
 • Daca vrei la schimb un produs mai scump decat cel returnat, trebuie sa achiti diferenta de pret. Daca vrei un produs mai ieftin, diferenta de pret se returneaza sub forma de store credit.

  In toate cazurile de returnare sau schimb al produselor, noi suportam costurile de transport. Banii iti vor fi returnati in aproximativ 14 zile calendaristice dupa ce am procesat returul (dupa ce s-a intors la noi in depozit si l-am verificat).

 • Formularul de Retur / Schimb il completezi si pentru comenzile livrate la The Urbanist, daca vrei sa faci retur sau schimb. Tot noi ne ocupam si de documentele de transport.
 • Pentru livrarile internationale, mai intai trimiti catre noi produsele pe care le vrei schimbate si achiti din nou taxa de transport pentru produsele noi. (Tot procesul se face prin completarea formularului de Retur / Schimb.) Verifica de doua ori daca ai scris adresa de livrare corect si complet, pentru ca altfel coletul nu va putea fi livrat, iar costurile de transport nu se returneaza.
 • Daca abuzezi de optiunile de retur / schimb, este posibil sa te tinem pe tusa.


GHID DE AMBALARE A PRODUSELOR PENTRU RETUR / SCHIMB:

 • Cel mai important este sa nu ne trimiti tu produsul sau produsele pe care vrei sa le returnezi / schimbi (trimitem noi curierul la tine).
 • Daca ai solicitat un produs la schimb: cand primesti noul produs, va trebui sa-l predai curierului pe cel primit initial, pentru a ni-l returna noua.

Cum pregatesti produsul pentru transport:

1. Te rugam sa ambalezi produsul in ceva rezistent la transport (o punga, o cutie etc). Nu folosi punga individuala transparenta in care vine de la noi, aceasta nu este considerata un ambalaj corespunzator pentru a-l preda curierului.

2. Produsele trebuie trimise impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente intacte, asa cum le-am trimis noi. Etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat, murdar etc. In caz contrar, avem dreptul sa refuzam returul sau sa cerem o taxa pentru a putea aduce produsele la starea de vandabilitate.

P.S. stickerele raman la tine.